London Gatwick werkt samen met het Sussex en Surrey Tech Institute voor de ontwikkeling van vaardigheden

Francis
4 Min Read

Thuis

Zaterdag 13 januari 2024

Favoriet

London Gatwick kondigt met trots zijn partnerschap aan met het Sussex and Surrey Institute of Technology (IoT), een samenwerkingsverband tussen bedrijven en onderwijsinstellingen die zich toeleggen op het leveren van de noodzakelijke technische vaardigheden en kwalificaties die in de regio nodig zijn.

In samenwerking met het Sussex and Surrey Institute of Technology, dat eerder dit academisch jaar (2023-2024) werd gelanceerd, krijgen studenten de kans om praktische ervaring op te doen op de luchthaven, professionele netwerken op te zetten en op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen. ontwikkelingen op Londen Gatwick.

London Gatwick heeft actief bijgedragen aan het vormgeven van het curriculum om de relevantie ervan en het reactievermogen op de behoeften van de lokale economie te garanderen. Daarnaast zal gespecialiseerd personeel op de luchthaven masterclasssessies verzorgen, proefinterviews organiseren en feedback geven aan studenten.

Het Institute of Technology onderscheidt zich van traditionele hogescholen en universiteiten en bevordert de samenwerking tussen bedrijven en onderwijsaanbieders in een gezamenlijke inspanning om te voldoen aan de technische vaardighedenvereisten van de lokale omgeving.

Het primaire doel is het cultiveren van een gevarieerde en bekwame pool van lokaal talent dat cruciaal is voor de gemeenschap en van vitaal belang voor de toekomstige groei van London Gatwick. Een Cyber ​​Security Apprentice bij London Gatwick deelt hun uitzonderlijke ervaring en spreekt zijn dankbaarheid uit voor de waardevolle begeleiding en samenwerkingsomgeving die door het Institute of Technology wordt geboden.

Als onderdeel van haar duurzaamheidsbeleid, ‘Decade of Change’, heeft London Gatwick zich ertoe verbonden tijd te besteden aan het ondersteunen van lokale initiatieven op het gebied van de vaardigheden van werknemers. Deze inzet omvat een actieve betrokkenheid bij het ontwerpen en geven van trainingen, met een specifieke focus op IT en cyberbeveiliging.

London Gatwick geeft uitdrukking aan zijn enthousiasme en beschouwt zijn rol als industriële partner met het Sussex and Surrey Institute of Technology als een integraal onderdeel van de leerlingen, werkgevers en de instelling zelf in de regio. London Gatwick erkent zijn positie als belangrijke werkgever in de regio en zet zich in voor het ondersteunen van lokale en regionale partnerschappen op het gebied van arbeidsvaardigheden en initiatieven om toekomstige duurzame groei te bevorderen.

Het Sussex and Surrey Institute of Technology wordt geprezen als een innovatieve leeromgeving, die bedrijven de nodige vaardigheden en talent biedt voor succes en tegelijkertijd individuen ondersteunt bij het starten of bevorderen van hun carrière. De instelling benadrukt haar inzet voor het leveren van flexibel en betaalbaar onderwijs en opleiding op hoger niveau op verschillende gebieden, waaronder techniek en productie, digitale technologieën, bouw, planning, de gebouwde omgeving en duurzame technologieën.

Het IoT richt zich op hogere vaardigheden op het gebied van engineering- en productietechnologieën, digitale technologieën, constructie, planning, de gebouwde omgeving en duurzame technologieën. Cursussen worden aangeboden via het IoT op Chichester College, Crawley College, NESCOT, University of Brighton en University of Sussex.

« Terug naar pagina

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *