Tripadvisor wil dat toeristen de realiteit in de Metaverse testen

Francis
3 Min Read

Skift nemen

De podcast van vandaag gaat in op de metaverse plannen van Tripadvisor, de drukke start- en landingsbanen van Heathrow en de volgende White Lotus-locatie.

Rashaad Jorden

Goedemorgen vanuit Skift. Het is vrijdag 12 januari. Dit is wat u vandaag moet weten over de reisbranche.

Luister nu

 Abonneer je

Apple-podcasts | Spotify | Bewolkt | Google Podcasts | Amazon-podcasts

Afleveringsopmerkingen

Tripadvisor is van plan later dit jaar een metaverse ervaring uit te brengen die reizigers de kans zou bieden populaire attracties virtueel te zien voordat ze boeken, schrijft Travel Technology Justin Dawes.

Tripadvisor heeft een contract getekend met Meet Kai, een bedrijf dat metaverse en kunstmatige intelligentieproducten maakt. Dawes meldt dat het nog te vroeg is voor Tripadvisor om details te delen over hoe de metaverse ervaring er precies uit zal zien, maar het bedrijf wil samenwerken met reismerken om digitale ruimtes te creëren – zoals winkels in Parijs – die gebruikers kunnen verkennen.

Adam Ochman, Global Director of Marketing Solutions van Tripadvisor, zei dat reizen een van de duurste dingen is die consumenten kunnen kopen zonder het van tevoren te proberen.

Vervolgens komt London Heathrow Airport aan een enorm druk 2023, waarin 24 van zijn routes de mijlpaal van een miljoen passagiers doorbraken. Airlines-redacteur Gordon Smith bekijkt de drukste routes van de luchthaven van vorig jaar.

Routes vanaf Heathrow naar de VS vertegenwoordigden zes van de 24 die vorig jaar meer dan 1 miljoen passagiers vervoerden, een teken van de hausse in het transatlantische reizen. De route Heathrow-JFK was de drukste voor de luchthaven van Londen en bediende meer dan 3 miljoen passagiers. Ondertussen namen Dubai en Doha de volgende twee plekken in voor de drukste route van Heathrow in 2023.

Ten slotte zal Thailand het decor vormen voor het derde seizoen van de populaire HBO-show The White Lotus, die naar verwachting het toerisme naar het koninkrijk zal stimuleren, schrijft Global Tourism Reporter Dawit Habtemariam.

Tourism Authority of Thailand en HBO werken samen om de Emmy-winnende serie te filmen en promoten. Thaise functionarissen hebben niet bekendgemaakt welk hotel te zien zou zijn; de laatste twee seizoenen speelden zich af in Four Seasons-accommodaties. Habtemariam merkt op dat de vraag naar reizen naar Sicilië een hoge vlucht nam nadat het eiland werd geselecteerd als filmlocatie voor seizoen twee van The White Lotus.

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *